SPORT-WINKELPLEIN

— Marvalous Health


Unieke, zorgvuldig geselecteerde producten en diensten die je helpen elke dag de beste versie van jezelf te zijn om zowel fysiek als mentaal de beste prestaties te kunnen leveren en te genieten van een optimale gezondheid. Als lid van SPECC ontvangt u op al onze producten een korting van 10% door bij uw bestelling gebruik te maken van de CARDCODE.


— OEFENZAAL.NL


Verbeter uw gezondheid en prestaties met onze materialen en tips. Oefenzaal is een website van trainers en therapeuten uit de recreatieve- en topsportwereld. Ons doel is je de tools te geven om aan je gezondheid te werken door middels van het aanbieden van goede en gezonde produkten. Als lid van SPECC ontvangt u op al onze producten een korting van 10% door bij uw bestelling gebruik te maken van de CARDCODE.


— VITAMINSTORE EINDHOVEN

Vitaminstore Eindhoven is dé moderne healthspecialist. Wij staan elke dag voor u klaar om u te voorzien van deskendig advies en hebben veel ervaring met het gebruik van de juiste supplementen voor (top)sporters. Bij ons vindt u de gezondste en meest hoogwaardige voedingssupplementen, de beste merken sportvoeding en de zuiverste cosmetica. Vitaminstore Eindhoven heeft een prachtig eigen label waarop u als lid van SPECC een korting van 10% krijgt op vertoon van uw Sportplein Club Card in onze winkel aan de  Nieuwe Emmasingel 115 in Eindhoven.


— SPORTPLEIN EINDHOVEN

Op vertoon van uw Sportplein Club Card kunt u bij Sportplein Eindhoven GRATIS gebruik maken van het inloopspreekuur.


— NEXT LEVEL ESPORTSNext Level Esports is de expert van Nederland op het gebied van esports speler en coach ontwikkeling. Op basis van ActionType krijg je als speler of coach praktische inzichten in jezelf en anderen om mentaal, communicatief en tactisch de competitie voor te blijven en impactvol als speler of coach te groeien. Als lid van SPECC ontvang je een korting van 10% op alle diensten van Next Level Esports.


— 1.2.3. hockey
Effectief en gericht trainen aan je hockeytechniek. Het klinkt heel eenvoudig, maar in de praktijk ondervinden hockeyers, voetballers en (jeugd)trainers hiermee vaak problemen. De 1.2.3.TechPitch! methode heeft hiervoor de oplossing. Als lid van Sportplein Club Card ontvangt je een korting van 10% op de TechPitch! inclusief gratis app.


— Sports talent academy


De voetbalacademies die Sports Talent Academy organiseert geven een boost in de talentontwikkeling van een speler en dragen enorm bij aan de motivatie voor de sport. Op basis van action typing en gecombineerde training van de cognitieve en mentale functies komen de fysieke, technische en tactische vaardigheden van de speler optimaal tot zijn recht. Als lid van SPECC ontvangt u op al onze academies een korting van 10% door bij uw bestelling gebruik te maken van de CARDCODE.


— RUNNERSWORLD EINDHOVEN

Runnersworld is de hardloopspecialist van Nederland. Beginnende en gevorderde lopers kunnen voor alle vragen bij Runnersworld terecht. Alle medewerkers zijn zelf ervaren hardlopers en kunnen je voorzien van het juiste advies en de informatie die je nodig hebt. Op vertoon van uw Sportplein Club Card mag u GRATIS gebruik maken van onze fysio en podo spreekuren of een loopanalyse laten uitvoeren


— klantfocus.nu
Klantgerichtheid is als Topsport!

Wil je jouw klant centraal stellen dan is het van belang dat constant aandacht hebt voor klantgerichtheid. Net als een topsporter continu traint om te gaan voor het beste resultaat. Hoe je dit moet doen? Dit kun je lezen in het boek Klanten, wat moet je ermee? In dit praktische boek lees je welke bouwstenen je nodig hebt om dit te realiseren. Als lid van SPECC ontvang je op dit boek bij aankoop via onze website een korting van 10%.— Uw shop hier

LOGO


Uw advertentie en aanbieding